Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, τo Agrofyllida.gr σας προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

 • Δωρεάν παραλαβή από την έδρα μας
  Μπορείτε να παραλαμβάνεται τις παραγγελίες σας από το φυσικό μας κατάστημα στη Νέα Ζίχνη Σερρών.
 • Αποστολή με courier στον χώρο σας
  Η αποστολή της παραγγελίας σας στον χώρο σας με συνεργαζόμενη εταιρεία courier, κοστίζει €2.50  με ACS COURIER για πακέτα μέχρι 2kg, ενώ το κάθε επιπλέον κιλό κοστίζει €0.80.
  Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει αξία άνω των €50 και το βάρος της είναι κάτω από 3kg, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
  Αν η παραγγελία σας είναι άνω των €50 και ξεπερνάει τα 3kg τότε ισχύουν μειωμένα μεταφορικά. Δωρεάν είναι μέχρι τα 3kg και χρεώνεται €0.80 το κάθε επιπλέον κιλό.
 • Αντικαταβολή
  Πληρωμή κατά την παράδοση με courier (επιβάρυνση 1,50 €)
 • Μεταφορική εταιρεία
  Για δέματα βάρους άνω των 10kg, είναι προτιμότερο και φθηνότερο η αποστολή να γίνει μέσω μεταφορικής εταιρείας. Αυτό θα γίνει κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, για το κόστος και την επιλογή της κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας.

Σημείωση για τις αποστολές

 1. Όλα τα προϊόντα εφόσον είναι σε απόθεμα κατά την παραγγελία  παραδίδονται εντός 24 ωρών αν η καταχώρηση γίνει έως τις 14:00 το μεσημέρι και σε 1-3 εργάσιμες στα νησιά και σε δυσπρόσιτες περιοχές. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 14:00 αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη. Παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο ή Κυριακή αποστέλλονται την Δευτέρα.
 2. Εάν κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας έχει εξαντληθεί λόγω ταυτόχρονης πώλησης στο τοπικό κατάστημα θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την ημερομηνία παραλαβής  (Όλα τα αποθέματα του e-shop μας ενημερώνονται κάθε 15 λεπτά η παραγγελία σας έρχεται στο κατάστημα 2 λεπτά μετά την καταχώρηση της.)
 3. Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για απροσδόκητες καθυστερήσεις παράδοσης των προϊόντων (απεργία των courier, καιρικά φαινόμενα κτλ. ).